F1-tickets, -reizen en -experiences
Veilig en goed voorbereid op reis
Persoonlijk en deskundig advies
Servicegericht en transparant
F1 Spanje 2024 – Hero Grandstand G ticketpakket F1® Experiences

F1 Spanje 2024 – Hero Grandstand G ticketpakket F1® Experiences

Premium Race Experience – VIP ticketpakket

Inbegrepen bij deze reis:

 • Grandstand G (3-daags)
 • Unieke VIP-activiteiten op donderdag en vrijdag
Grand Prix® van Spanje - Barcelona 2024
Spanje

Circuit de Barcelona-Catalunya

Official reseller
20- 23 juni 2024

Boek hier uw F1® Experiences Hero pakket voor de Formule 1 GP van Spanje 2024 in Barcelona, inclusief 3-daagse entreeticket (Grandstand G), exclusieve Pit Lane Walk, een begeleide tour over het circuit en meer unieke F1 Experiences.

 1.575
p.p.

Beschrijving

F1® Experiences Hero ticketpakket Formule 1 GP Spanje 2024

Bent u op zoek naar unieke tickets voor de GP in Spanje en lijkt het u gaaf om exclusieve toegang te krijgen op het circuit gedurende het F1-weekend? Dan is dit Hero pakket van F1® Experiences met tickets voor de GP van Spanje 2024 perfect voor u! Naast mooie plaatsen op het circuit profiteert u met deze tickets van unieke VIP-voordelen. Met het Hero pakket bent u verzekerd van een premium race experience tijdens de GP van Spanje!

GP Spanje Hero Grandstand G tickets – Wat kunt u verwachten?

Net als met het Starter pakket kunt u op donderdag deelnemen aan fantastische activiteiten op het circuit. Zo maakt u een rondrit over het circuit, ziet u de F1-teams aan het werk tijdens een Pit Lane Walk en kunt u op de foto met de authentieke World Championship Trophy. Het Hero pakket biedt daarnaast nog meer fantastische voordelen.

Op vrijdag bent u als VIP-gast aanwezig bij de Inside F1® Receptie waar u naast enkele drankjes geniet van de aanwezigheid van een huidig- of oud F1-coureur! Naast deze unieke activiteiten ervaart u van vrijdag t/m zondag de Formule 1 live vanaf Grandstand G (bocht 12 & 13).

Inbegrepen bij dit Hero pakket van F1® Experiences voor de Formule 1 in Spanje zijn een driedaagse entreeticket (Grandstand G) en de unieke VIP-activiteiten op donderdag én vrijdag. Daarnaast profiteert u van exclusieve extraatjes van F1® Experiences zoals toegang tot TV schermen, een lanyard met ticket pouch en andere presentjes. Liever een uitgebreider ticketpakket? Laat u inspireren en klik hier voor het overzicht van de pakketten met tickets voor de GP in Spanje.

U kunt dit F1® Experiences ticketpakket voor de Formule 1 in Spanje 2024 bestellen door het product aan uw winkelwagen toe te voegen. Selecteer eerst het aantal personen alvorens door te gaan.

Hoogtepunten van dit F1® Experiences ticketpakket*:

 • Driedaagse GP Spanje tickets (Grandstand G);
 • Exclusieve Pit Lane Walk door de pitsstraat op donderdag;
 • Een begeleide ronde over het circuit op de drivers’ parade truck;
 • Professionele foto met de authentieke World Championship Trophies;
 • Inside F1®: Receptie in aanwezigheid van een (oud) F1-coureur.

Formule 1 GP Spanje 2024  – uw garanties**:

 • Géén verborgen kosten;
 • Getoonde prijs is inclusief BTW, (toeristen)belastingen en toeslagen;
 • Getoonde prijs is inclusief service- en administratiekosten;
 • Veilig en vertrouwd boeken via een beveiligde website;
 • Persoonlijk en deskundig advies;
 • Servicegericht en transparant;
 • Nederlandstalige klantenservice;

* Programmering en Experiences kunnen worden gewijzigd op basis van lokale gezondheids- en veiligheidsrichtlijnen op het moment van het evenement.

** Dit aanbod valt niet onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant. Indien u onverhoopt niet kunt afreizen en uw reis wilt annuleren, gelden de gebruikelijke ANVR Reizigersvoorwaarden.