F1 Brazilië 2023 – Red Bull Racing Paddock Club ™ HospitalityUltimate Race Experience – Geniet van de ultieme VIP-ervaring in de Red Bull Racing Paddock Suite!

3 - 5 november 2023

 8.820

Bestel hier uw Red Bull Racing Paddock Club ™ tickets voor de GP van Brazilië 2023. Geniet van een geweldig weekend en kom dichterbij het team van Red Bull Racing dan ooit te voren. Laat u verwennen met heerlijke gerechten, dranken én unieke VIP-activiteiten op Interlagos.

 

Deze tickets zijn op dit moment niet beschikbaar. U kunt zich met uw e-mailadres inschrijven voor de nieuwsbrief van deze tickets en wordt op de hoogte gehouden zodra deze tickets beschikbaar komen.

Ik wil een maatwerk arrangement

Inbegrepen bij deze reis:

 • Red Bull Racing Paddock Club Suite (3-daags)
 • VIP Hospitality
 • Unieke VIP-activiteiten op het circuit
 • F1-tickets, -reizen en -experiences
 • Veilig en goed voorbereid op reis
 • Persoonlijk en deskundig advies
 • Servicegericht en transparant

F1 Brazilië 2023 – Red Bull Racing Paddock Club ™ Hospitality

Red Bull Racing Paddock Club tickets F1 Brazilië 2023 – van 3 t/m 5 november 2023.

Op misschien wel het beste circuit van Max Verstappen kunt u dit najaar een unieke F1-ervaring beleven. Verwen uzelf vandaag dan nog met de aanschaf van exclusieve Red Bull Racing Paddock Club tickets en maak deel uit van het Oostenrijkse team. Neem als gast van het team plaats in de Red Bull Racing Paddock Club waar gastvrijheid en luxe hoog in het vaandel staan. Zo geniet u van een open bar, een exclusief kijkje achter de schermen en andere VIP-activiteiten op Interlagos.

Red Bull Racing Paddock Club tickets F1 Brazilië – Wat kunt u verwachten?

Gedurende het GP-weekend bent u drie dagen (vr t/m zo) als VIP-gast aanwezig te zijn in de Red Bull Racing Paddock Club op Interlagos. Hier maakt u kennis met een ongekend niveau aan gastvrijheid, heerlijke gerechten en een open bar met de lekkerste dranken en Red Bull cocktails. Vanuit de Red Bull Racing Paddock Club Suite*** geniet u van een geweldig zicht op de baan, start-finish en de pitsstraat.

Naast de fantastische uitzichten op de baan, kunt u de raceactie uiteraard ook bekijken op de high-definition video walls in de luxe suite. Tijdens de dagelijkse Paddock Club Pit Lane Walks door de pitsstraat* ziet u de teams aan het werk gedurende het GP-weekend. Ook neemt u deel aan een garage tour bij het team van Red Bull Racing en zal er een ontmoeting zijn met een coureur of andere belangrijke teamleden. Alle ingrediënten zijn dus aanwezig voor een geweldig F1-weekend

Red Bull Racing Paddock Club tickets F1 Brazilië 2023 – Inbegrepen producten:

Inbegrepen bij dit Red Bull Racing Paddock Club  pakket zijn de VIP-kaarten voor de Red Bull Racing Paddock Suite (3-daags) op het indrukwekkende Interlagos. Red Bull Racing Paddock Club tickets zijn inclusief premium hospitality, voortreffelijke catering en unieke VIP-activiteiten op het circuit en in de Paddock Club. Daarnaast ontvangt u u een toffe goodiebag van Red Bull Racing met officiële merchandise. VIP parking is op aanvraag en naar beschikbaarheid beschikbaar.

U kunt deze Red Bull Racing VIP tickets voor de GP van Brazilië – Interlagos 2023 bestellen door op de groene bestelbalk te klikken in uw scherm. Selecteer eerst het gewenste pakket en het aantal personen alvorens door te gaan.

Hoogtepunten van de Red Bull Racing Paddock Club pakket voor de GP van Brazilië*:

 • VIP-toegang tot de Red Bull Paddock Club Suite** tijdens GP van Brazilië;
 • Red Bull Racing Paddock Club Hospitality inclusief catering van wereldklasse;
 • Onbeperkt genieten van de lekkerste dranken;
 • Paddock Club Pit Lane walks (dagelijks);
 • Red Bull Racing garage tour (1 dag);
 • Team Appearances; ontmoet coureurs, teamleden en F1-insiders (1 dag);
 • Red Bull Racing Team Gift Bag.

Tickets F1 Brazilië 2023 – apart bij te boeken:

 • VIP parking beschikbaar op aanvraag.

Tickets F1 Brazilië 2023 – uw garanties***:

 • Géén verborgen kosten;
 • Getoonde prijs is inclusief BTW, (toeristen)belastingen en toeslagen;
 • Getoonde prijs is inclusief service- en administratiekosten;
 • Veilig en vertrouwd boeken via een beveiligde website;
 • Persoonlijk en deskundig advies;
 • Nederlandstalige klantenservice;

* Activiteiten zijn afhankelijk van eventuele lokale restricties en kunnen worden gewijzigd. In sommige gevallen kan er gekozen worden voor een virtuele sessie in plaats van een fysieke sessie.

** Volledige ¨branded¨ Red Bull Racing-suites binnen de Paddock Club zijn beschikbaar bij geselecteerde races. Bij andere races wordt u verwelkomt in de Club Suite van de Paddock Club. LET OP: Toegang tot de Club Suite is inclusief bij de Azerbeidzjaanse, Franse, Oostenrijkse, Hongaarse, Nederlandse, Russische, Braziliaanse en Saoedi-Arabische Grand Prix.

*** Dit aanbod valt niet onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant. Indien u onverhoopt niet kunt afreizen en uw reis wilt annuleren, gelden de gebruikelijke ANVR Reizigersvoorwaarden.

Bij Race Experience profiteert u naast de beste prijzen en adviezen, ook van Nederlandstalige klantenservice en uitstekende voor- en nazorg. Heeft u aanvullende wensen? Onze reisprofessionals zijn deskundig, servicegericht en transparant: zo wordt elk pakketdetail zorgvuldig voor u uitgezocht. 

Praktische reisinformatie

Reisdocumenten

Een geldig Nederlands paspoort is vereist. Het document moet nog minimaal 6 maanden geldig zijn bij aankomst in Brazilië en minimaal één onbeschreven blad bevatten.

Visum

Een visum is niet nodig voor een toeristisch verblijf van maximaal 90 dagen. Let op: de informatie met betrekking tot de geldigheid van paspoort en visum is sterk aan wijzigingen onderhevig. Raadpleeg altijd de laatste informatie via de Mexicaanse ambassade in Den Haag – telefonisch bereikbaar op (+31) 70 360 2900.

Reizen met minderjarige kinderen

Kinderen hebben een eigen reisdocument nodig. Een bijschrijving in het paspoort van een ouder is sinds 2012 niet meer geldig.

Binnen de Schengenzone is het aan te raden (niet verplicht) een kopie van het paspoort van de niet meereizende ouder(s) mét een toestemmingsformulier mee te nemen, dit kan vertraging voorkomen bij controles. Buiten het Schengengebied zijn de regels vaak uitgebreider. Meer informatie en het toestemmingsformulier zijn te vinden op rijksoverheid.nl/onderwerpen/reizen-met-kinderen.

Netspanning en contactdozen

Het officiële type stopcontacten in Brazilië is type N (standaard NBR 14136), dat vrijwel alleen in Brazilië wordt gebruikt. Deze stopcontacten hebben drie ronde gaten en zijn geaard. Ze zijn vaak ook geschikt voor de bij ons bekende platte stekker van het type C. Let echter altijd op het voltage, wat in Sao Paulo gelijk staat aan 127 V.

Kleding

Neem luchtige, katoenen of linnen kleding mee. Een regenjas of -poncho kan van pas komen tijdens een plensbui. Pak ook een (fleece)trui of vest in voor de koelere avonden. Voor de uitgaansgelegenheden en duurdere restaurants is nette kleding vereist.

Absoluut noodzakelijk zijn een zonnebril, (zonne)hoed of pet en goede zonnebrandcrème.

Valuta

Het officiële betaalmiddel in Mexico is de Braziliaanse Real (BRL) – vaak afgebeeld als R$.

Eén euro levert u, ten tijde van schrijven, R$ 5,50 op. Bekijk de actuele wisselkoers hier.

Pinpas

Bankpassen en creditcard worden op veel plekken geaccepteerd, maar niet overal.

Brazilië heeft in de steden en toeristische gebieden voldoende geldautomaten en een redelijk aantal betaalautomaten; daarbuiten is het aantal automaten gering.

Houd er rekening mee dat geldautomaten zich veelal bevinden in ruimten die ‘s avonds en ‘s nachts uit veiligheidsoverwegingen afgesloten zijn

Gebruik van een bankpas is meestal goedkoper dan gebruik van een creditcard. Als de bank of creditcardmaatschappij een vast bedrag per transactie rekent, is frequent gebruik van een pinpas (zowel bankpas als creditcard) bij kleine bedragen af te raden.

Er geldt meestal een limiet per dag; de limiet kan op aanvraag door de bank of creditcardmaatschappij aangepast worden. Let op: banken zetten hun bankpassen voor gebruik buiten Europa standaard uit om misbruik tegen te gaan. Desgevraagd activeert de bank de pas.

Fooien

Serviço oftewel bedieningsgeld staat apart op de hotel- of restaurantrekening vermeld. Een kleine fooi wordt wel op prijs gesteld.

Bij taxichauffeurs kunt u het bedrag naar boven afronden.

Kamermeisjes, portiers en gidsen verwachten ook een kleine fooi.

Regels douane Brazilië

Lees hier meer over de regels van de douane in Mexico.

Drinkwater

Alleen water uit flessen en kraanwater in hotels waarvan duidelijk wordt aangegeven dat het drinkwater is, kan veilig worden gebruikt. Indien u bijvoorbeeld groente of fruit wilt wassen met kraanwater, dient u eerst het water te koken.

Voedsel

Eet alleen goed doorbakken vlees en vis, gekookte groenten en zelf geschild fruit.

Inentingen

Inentingen zijn niet verplicht voor Brazilië – wel worden een DTP-vaccinatie en bescherming tegen hepatitis A aanbevolen.

Muggen

Draag beschermende kleding en gebruik op de onbedekte huid een insectenwerend middel, bij voorkeur met DEET. Gebruik ook een muskietennet om onder te slapen.

Veiligheid

Actuele informatie over veiligheidsrisico’s in het buitenland wordt verstrekt door het Ministerie van Buitenlandse Zaken via nederlandwereldwijd.nl, via Twitter @247BZ en via de Reisapp Buitenlandse Zaken

Belangrijke telefoonnummers

Alarmnummers in Brazilië:

 • Politie: 190
 • Ambulance: 192
 • Brandweer: 193

Het netnummer in Brazilië is +55

Nederlandse Consulaat

Avenida Brigadeiro Faria Lima, 1779 – 3de verdieping
Jardim Paulistano
01452-001 São Paulo SP

Dit reisadvies is zorgvuldig samengesteld. U blijft echter zelf verantwoordelijk voor uw eigen gezondheid en veiligheid. Race Experience aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid als gevolg van het hanteren van bovenstaande adviezen.

Copyright © 2023 Race Experience

Andere wensen? Vraag het ons!

Arrangement: {{ currentProduct }}
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Wensen
Wilt u uw contactgegevens goed controleren, zodat wij de juiste gegevens ontvangen.
 • Uw aanvraag is succesvol verstuurd. We nemen spoedig contact met u op.