F1 België 2021 – Red Bull Racing Paddock Club ™ HospitalityUltimate Race Experience – Geniet van de ultieme VIP-ervaring in de Red Bull Racing Paddock Suite!

27 - 29 augustus 2021

 1.225 6.250

Bestel hier uw Red Bull Racing Paddock Club ™ tickets voor de F1 in België 2021. Kom dichterbij het team van Max dan ooit te voren en beleef een uniek F1-weekend. heerlijke gerechten, dranken én unieke VIP-activiteiten op Spa-Francorchamps wachten op u.

 

Wissen
Ik wil een maatwerk arrangement

Inbegrepen bij deze reis:

 • Red Bull Racing Paddock Club Suite (1, 2 of 3-daags)
 • VIP Hospitality
 • Unieke VIP-activiteiten op het circuit
 • F1-tickets, -reizen en -experiences
 • Veilig en goed voorbereid op reis
 • Persoonlijk en deskundig advies
 • Servicegericht en transparant

F1 België 2021 – Red Bull Racing Paddock Club ™ Hospitality

Red Bull Racing Paddock Club tickets F1 België 2021 – vanaf € 1.225 p.p. van 27 t/m 29 augustus 2021 

Verwen uzelf vandaag nog met de aanschaf van een van de enorm geliefde Red Bull Racing Paddock Club tickets en beleef een unieke ervaring op Circuit Spa-Francorchamps. Als gast neemt u plaats in de Red Bull Racing Paddock Club waar gastvrijheid en luxe hoog in het vaandel staan. Elke Red Bull Racing-fan droomt natuurlijk om Max van dichtbij te ontmoeten. Dit weekend kan wel eens uw geluksweekend zijn.

Red Bull Racing Paddock Club tickets F1 België – Wat kunt u verwachten?

Gedurende het GP-weekend heeft u de keuze om één (vr) twee (za-zo) of drie dagen (vr t/m zo) als VIP-gast aanwezig te zijn in de Red Bull Racing Paddock Suite op het prachtige Spa-Francorchamps. Hier geniet u tijdens de GP van België van een ongekend niveau aan gastvrijheid, heerlijke gerechten en een open bar met de lekkerste dranken. Bovendien heeft u vanuit de Red Bull Racing Paddock Suite een geweldig uitzicht op de raceactie, start-finish en natuurlijk de pitstraat.

De Red Bull Paddock Club beschikt over high-definition video walls waarop u alle actie op de baan kunt bekijken. Ook is er een live verbinding met de teamgarage van Red Bull Racing. Zo krijgt u een uniek kijkje achter de schermen bij een van de succesvolste F1-teams van de laatste jaren.

Tijdens de dagelijkse Paddock Club Pit Lane Walks door de pitsstraat* ziet u de teams aan het werk gedurende het GP-weekend. Ook neemt u deel aan een (virtuele) garage tour bij het team van Red Bull Racing en zal er een unieke ontmoeting zijn met een coureur of ander belangrijk teamlid.

Red Bull Racing Paddock Club tickets  F1 België 2021 – Inbegrepen producten:

Inbegrepen bij dit Red Bull Racing Paddock Club  pakket zijn de VIP-kaarten voor de Red Bull Racing Paddock Suite (1, 2 of 3-daags). Red Bull Racing Paddock Club tickets zijn inclusief premium hospitality, voortreffelijke catering en unieke VIP-activiteiten op het circuit. Daarnaast ontvangt u u een goodiebag van Red Bull Racing. VIP parking is op aanvraag en naar beschikbaarheid bij te bestellen.

U kunt deze Red Bull Racing VIP tickets voor de F1 in België 2021 bestellen door op de groene bestelbalk te klikken in uw scherm. Selecteer eerst het gewenste pakket en het aantal personen alvorens door te gaan.

Hoogtepunten van de Red Bull Racing Paddock Club pakket voor de F1 in België*:

 • VIP-toegang tot de Red Bull Paddock Club Suite** tijdens F1 België (1, 2 of 3-daags);
 • Red Bull Racing Paddock Club Hospitality inclusief catering van wereldklasse;
 • Onbeperkt genieten van de lekkerste dranken;
 • Paddock Club Pit Lane Walks (dagelijks);
 • (Virtuele) Red Bull Racing garage tour (1 dag);
 • (Virtual) Team Appearances; ontmoet coureurs, teamleden en F1-insiders (1 dag);
 • Red Bull Racing Team Gift Bag;

Tickets F1 België 2021 – apart bij te boeken:

 • VIP parking beschikbaar op aanvraag.

Tickets F1 België 2021 – uw garanties***:

 • Géén verborgen kosten;
 • Gespreid betalen (neem contact op voor de mogelijkheden);
 • Getoonde prijs is inclusief BTW, (toeristen)belastingen en toeslagen;
 • Getoonde prijs is inclusief service- en administratiekosten;
 • Veilig en vertrouwd boeken via een beveiligde website;
 • Persoonlijk en deskundig advies;
 • Servicegericht en transparant;
 • Nederlandstalige klantenservice;
 • Voor dit product geldt een 100% Transfer Guarantee****.

* Activiteiten zijn afhankelijk van eventuele lokale restricties en kunnen worden gewijzigd. In sommige gevallen kan er gekozen worden voor een virtuele sessie in plaats van een fysieke sessie.

** Volledige ¨branded¨ Red Bull Racing-suites binnen de Paddock Club zijn beschikbaar bij geselecteerde races. Bij andere races wordt u verwelkomt in de Club Suite van de Paddock Club. LET OP: Toegang tot de Club Suite is inclusief bij de Azerbeidzjaanse, Franse, Oostenrijkse, Hongaarse, Nederlandse, Russische, Braziliaanse en Saoedi-Arabische Grand Prix.

*** Dit aanbod valt niet onder de garantie van het GGTO. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van het GGTO.

**** Voor extra gemoedsrust in onzekere tijden, bevatten alle 2021 officiële ticketpakketten van F1 Experiences een 100% transfergarantie. Mocht uw aankoop worden beïnvloed door een Force Majeure (gedefinieerd als omstandigheden die redelijkerwijs buiten de controle van F1 Experiences vallen), dan geeft F1 Experiences u 100% krediet voor de volgende editie van dezelfde race of een ander F1 Experiences-evenement in hetzelfde seizoen. Verder raden we een (doorlopende) reis- / annuleringsverzekering aan die onder andere uitbetaalt als u, of iemand in uw huishouden, COVID oploopt in aanloop naar uw F1-vakantie. Meestal is dit vanaf 14 dagen van tevoren. Op deze manier dekt u het COVID-risico van beide invalshoeken af: zowel bij de bron als bij de bestemming (dit laatste vanwege de “100% transfer guarantee”-polis). Heeft u twijfels over een gekozen polis, neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een second opinion.

Bij Race Experience profiteert u naast de beste prijzen en adviezen, ook van Nederlandstalige klantenservice en uitstekende voor- en nazorg. Heeft u aanvullende wensen? Onze reisprofessionals zijn deskundig, servicegericht en transparant: zo wordt elk pakketdetail zorgvuldig voor u uitgezocht. 

Praktische reisinformatie

Voor uw Formule 1-reis is het belangrijk dat u uw paspoort of ID-kaart meeneemt. Met een Nederlands (of Europees) paspoort is in België uiteraard geen visum vereist. Uw rijbewijs zult u niet nodig te hebben, maar deze is gewoon geldig.

Als u alleen reist met een minderjarige, is het vereist dat u de juiste formulieren downloadt en invult. Klik hier om meer informatie te lezen van de rijksoverheid over dit onderwerp. Race Experience kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het vergeten of niet correct invullen van de vereiste documenten.

Het is aan te raden om naar het circuit zonnebrandcrème en eventueel een paraplu mee te nemen. Foto’s maken is toegestaan zolang u niet het zicht van andere toeschouwers belemmert. Vergeet uw reservebatterij en geheugenkaart niet!

Belangrijke telefoonnummers

Alarmnummers in België:

 • Landelijk alarmnummer: 112
 • Politie: 101

Race Experience is bereikbaar op (+31) 50 205 78 01. 

Copyright © 2021 Race Experience

Andere wensen? Vraag het ons!

Arrangement: {{ currentProduct }}
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Wensen
Wilt u uw contactgegevens goed controleren, zodat wij de juiste gegevens ontvangen.
 • Uw aanvraag is succesvol verstuurd. We nemen spoedig contact met u op.