Formule 1 Grand Prix reizen

Campingplek voor tent – Formule 1 Duitsland – Hockenheim 2019Voor eigen tent

24 - 29 juli

 90 465 p.p. op basis van 2 personen

Boek hier uw campingplek naast de Hockenheimring voor de Formule 1 Grand Prix van Duitsland. Max. 5 personen toegestaan per kampeerplaats.

Wissen

Indien u met meer dan 2 personen een kampeerplek wilt bezetten, selecteert u hier het extra aantal reizigers (1, 2 of 3 extra personen toegestaan)

Ik wil een maatwerk arrangement

Inbegrepen bij deze reis:

 • Eigen vervoer
 • Campingplek naast Hockenheimring - woensdag tot maandag
 • Géén verborgen kosten
 • Veilig en vertrouwd boeken
 • Uitstekende nazorg en klantenservice
 • Lid van ANVR, GGTO en Calamiteitenfonds

Campingplek voor tent – Formule 1 Duitsland – Hockenheim 2019

Formule 1 Grand Prix van Duitsland – Grand Prix campingplek (eigen tent) voor € 90,- p.p. *

* op basis van 2 personen die een tent delen en 5 overnachtingen. Een 1-persoonsreis kost u € 90,- extra.

Deze campingplek is bedoeld voor een auto met 5 zitplaatsen of motor en gebruik van uw eigen tent. Sanitaire voorzieningen (douches en toiletten) zijn aanwezig. Het kampeerterrein is daarbij gunstig gesitueerd en bevindt zich naast het circuit.

Boekt u deze optie dan kunt u al vanaf woensdag 14.00 uur terecht (uiterlijke aankomst is vrijdag om middernacht) tot maandagochtend 10.00 uur. Een ticket voor de Grand Prix van Duitsland is vereist om toegang tot het kampeerterrein te verkrijgen.

Reist u met meer dan 2 personen, dan betaalt u € 60,- per persoon extra met een maximum van drie extra reizigers (5 per campingplek). Selecteert u in dit geval 2 voor het aantal personen en 1, 2 of 3 extra personen.

Deze Formule 1-reis is op basis van eigen vervoer en zonder toegang tot het circuit. Uiteraard kunt u bij dit reispakket een entreekaart naar keuze bijboeken. Op deze pagina bieden we de meest populaire tickets aan die u in combinatie met de aangeboden reis kunt boeken. Wilt u elders plaatsnemen, dan is dat geen enkel probleem. Neemt u in dit geval contact met ons op, zodat wij de beschikbaarheid en prijzen kunnen checken en doorgeven. Lees verder onder het kopje Entreeticket voor meer informatie.

Entreeticket

Dit F1-arrangement kan geboekt worden met de gewenste entreekaarten mits deze nog beschikbaar zijn. Ook als u reeds in het bezit bent van een toegangskaartje, kunt u deze reis nog steeds boeken zonder entreekaart. De prijzen hieronder zijn inclusief UPS verzendkosten.

Hieronder vindt u de meest populaire entreetickets (geldig van do – zo) voor de Grand Prix van Duitsland – Hockenheim:

 • Tribune South A-B (bovenste rijen à € 375,-) bevindt zich tussen de laatste twee bochten voor de finish. Deze tribune heeft goed zicht op de laatste actie die plaatsvindt voordat de coureurs richting de finishlijn bewegen. Doordat deze plekken zich bovenin de tribune bevinden is er een mooi panoramisch zicht op de baan.
 • Tribune South E-F-G-H (middelste rijen à € 305,-, bovenste rijen à € 375,-) kent een goede prijs / kwaliteit verhouding met goed uitzicht op de start / finish lijn en de pitsstraat. Deze tribune bevindt zich tussen de hoofdtribune en de laatste bocht voor de finish. De beste plekken met panoramisch zicht op de baan bevinden zich uiteraard bovenin.

U selecteert het gewenste entreekaartje alvorens deze reis aan het winkelmandje toe te voegen.

Zit uw favoriete tribune niet tussen de aangeboden opties? Dan kunt u contact met ons opnemen voor een prijsopgave. De reisprofessionals van Race Experience kunnen alle type kaartjes voor u regelen zolang de voorraad strekt. Zij helpen u graag verder.

Hoewel er staanplaatszones zijn geïdentificeerd op dit circuit, worden er voor deze Grand Prix geen staanplaatskaartjes verkocht. De staanplaatszones zijn alleen toegankelijk voor degenen met een tribuneticket. 

Toegang voor kinderen tot 6 jaar is gratis zonder stoelreservering. Toelating is alleen toegestaan ​​met bewijs van leeftijd en geschikte gehoorbescherming. Houd er ook rekening mee dat er om veiligheidsredenen geen kinderwagens op de tribune zijn toegestaan.

Kinderen van 7 tot 15 jaar krijgen korting in de meeste gevallen. Prijs per kind: 50,00 EUR (weekendkaart) / 45,00 EUR (ticket op zondag). Toelating is alleen toegestaan ​​met bewijs van leeftijd en geschikte gehoorbescherming. Reist u als volwassene in het gezelschap van een kind tussen de 7-15 jaar neemt u dan contact met ons op via dit formulier.

Belangrijke telefoonnummers

Alarmnummers in Duitsland:

 • Landelijk alarmnummer: 112
 • Politie: 110

Het telefoonnummer van de camping wordt in het reisbescheiden gecommuniceerd.

Race Experience is bereikbaar op (+31) 50 205 78 01.

Copyright © 2019 Race Experience
Hulp nodig? Bel gemakkelijk met ons op 050 205 78 01

Andere wensen? Vraag het ons!

Arrangement: {{ currentProduct }}
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Wensen
Wilt u uw contactgegevens goed controleren, zodat wij de juiste gegevens ontvangen.
 • Uw aanvraag is succesvol verstuurd. We nemen spoedig contact met u op.