Race Experience Winactie: Nieuwe winnaar + Actie verlengd!
F1-tickets, -reizen en -experiences
Veilig en goed voorbereid op reis
Persoonlijk en deskundig advies
Servicegericht en transparant

Race Experience Winactie: Nieuwe winnaar + Actie verlengd!

15 februari 2021 - Jasper

Afgelopen weken maakte u als klant van Race Experience kans op een ontzettend gaaf prijzenpakket vol Red Bull Racing items. Onze manier om u te bedanken voor uw vertrouwen in Race Experience. Inmiddels is de actie periode verlopen en hebben wij contact opgenomen met de winnaar.

Actie verlengd!

Omdat wij erg blij zijn met de positieve reacties op de winactie hebben wij besloten de actie te verlengen. Iedereen die voor 31 maart 2021 een bestelling plaatst bij Race Experience maakt kans op een nieuw prijzenpakket vol Red Bull Racing items en Race Experience goodies. Neem snel een kijkje op de volgende pagina voor de voorwaarden én de inhoud van het prijzenpakket.

De winnaar….

Na een onafhankelijke loting werd bestelnummer #17571 gekoppeld aan het prijzenpakket. Wij hebben reeds contact opgenomen met de winnaar en wensen deze persoon erg veel plezier toe tijdens zijn/haar bezoek aan de GP van Oostenrijk 2021.

De winnaar heeft tevens een erg goede smaak, want hij/zij bestelde onze 5-daagse busreis naar de Grand Prix van Oostenrijk 2021. Zo profiteert deze winnaar van onze covid-proof busreis met verblijf in een 4-sterren hotel in Graz. Onze busreis is bijna uitverkocht maar er zijn nog een paar plekken beschikbaar. Bent u de volgende F1-fan welke wij mogen verwelkomen in Oostenrijk?

Vijfdaagse busreis – Formule 1 Oostenrijk – Spielberg 2021

 

 

ANVR STO Calamiteitenfonds
© Copyright Race Experience 2023 Gebouwd door Saam' uit Groningen

Race Experience BV werkt direct met Lokale partners/promotors en is geautoriseerd wederverkoper voor event tickets. Daarom zijn we op geen elke manier verbonden met bedrijven die verbonden zijn aan de Formule 1. F1, FORMULA ONE, FORMULA 1, FIA FORMULA ONE WORLD CHAMPIONSHIP, GRAND PRIX en alle gerelateerde merken en/of trademarks van Formula One Licensing.

Winkelmand (0)

Geen producten in de winkelwagen.

Andere wensen? Vraag het ons!

Product
{{ currentProduct }}
Naam