Race Experience Winactie: Dit zijn de winnaars!

Afgelopen decembermaand maakte u als klant van Race Experience kans op een ontzettend gaaf prijzenpakket vol Red Bull Racing items. Onze manier om u te bedanken voor uw vertrouwen in Race Experience. Achter de schermen zijn wij druk bezig met de voorbereidingen voor het seizoen 2021, we hopen u dan ook snel te mogen verwelkomen op een van de prachtige circuits!

Race Experience Prijzenpakket

Middels een loting hebben wij 2 klanten van Race Experience een knallende start van het nieuwe jaar mogen bezorgen. Ordernummers #17476 en #16932* vielen op 5 januari 2021 tijdens de loting in de prijzen. Van harte gefeliciteerd met deze mooie prijs! Middels een e-mailbericht hebben wij met de winnaars contact opgenomen. Het Race Experience Prijzenpakket, gewonnen door deze twee geluksvogels, bestaat uit het volgende:

 • Red Bull Racing Orange Cap;
 • Red Bull Racing Backpack;
 • Red Bull Racing Thermofles;
 • Red Bull Racing Paraplu;
 • Max Verstappen Vlag;
 • Race Experience Pennen;
 • Race Experience Powerbank;
 • Race Experience Kofferlabel (o.b.v. aantal reizigers);
 • Race Experience Lanyard , Tickethouder  en oordopjes (o.b.v. aantal reizigers).

XXL-Prijzenpakket

Helaas hebben veel reizen in 2020 geen doorgang kunnen vinden door toedoen van het Coronavirus. Race Experience is erg blij dat het al haar klanten schadeloos heeft kunnen stellen door het kosteloos omboeken van de reis of door het uitschrijven van een Coronavoucher. Klanten welke opnieuw een bestelling plaatsten en hierbij een Coronavoucher gebruikte, maakten automatisch kans op het XXL-prijzenpakket. De winnaar van het XXL-prijzenpakket is de persoon met ordernumer #17460*. Deze F1-fan ontvangt een pakket met daarin het volgende:

 • Red Bull Racing Orange Cap;
 • Red Bull Racing Backpack;
 • Red Bull Racing Thermofles;
 • Red Bull Racing Paraplu;
 • Max Verstappen Vlag;
 • Red Bull Racing Sleutelhanger;
 • Red Bull Racing Beanie;
 • Race Experience Pennen;
 • Race Experience Powerbank;
 • Race Experience Kofferlabel (o.b.v. aantal reizigers);
 • Race Experience Lanyard, Tickethouder en oordopjes (o.b.v. aantal reizigers).

 

Helaas kon niet iedereen in de prijzen vallen. Wij willen nogmaals iedereen bedanken voor hun bestelling en het vertrouwen in Race Experience. We kijken er naar uit om er samen met u een onvergetelijk F1-seizoen van te maken.

 

*De gegevens van de winnaar zijn bij Race Experience bekend. Wegens privacyredenen worden de namen niet openbaar vermeld.

Archief

Copyright © 2023 Race Experience

Andere wensen? Vraag het ons!

Arrangement: {{ currentProduct }}
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Wensen
Wilt u uw contactgegevens goed controleren, zodat wij de juiste gegevens ontvangen.
 • Uw aanvraag is succesvol verstuurd. We nemen spoedig contact met u op.