Race Experience Winactie: Plaats een bestelling voor 30 december 2020 en maak kans op een uniek prijzenpakket!
F1-tickets, -reizen en -experiences
Veilig en goed voorbereid op reis
Persoonlijk en deskundig advies
Servicegericht en transparant

Race Experience Winactie: Plaats een bestelling voor 30 december 2020 en maak kans op een uniek prijzenpakket!

11 december 2020 - Jasper

Verwen uzelf deze decembermaand nog met de aanschaf van een Formule 1-reis, ticket of Hospitality-pakket en maak kans op een van de Race Experience prijzenpakketten! Voor iedere bestelling die u plaats tot en met 30 december 2020 dingt u automatisch mee met de Race Experience Winactie. De winnaar zal via een loting gekozen worden en zal dus naast een unieke Formule 1-ervaring in 2021 ook dit gave Race Experience prijzenpakket rijker zijn!

Race Experience Prijzenpakket (X 2)

Race Experience Winactie

Uw Formule 1-ervaring met Race Experience

Race Experience streeft ernaar elke klant een onvergetelijke Formule 1-ervaring te bezorgen. Of u nou tickets boekt voor de GP van België of een vliegreis naar de seizoensfinale in Abu Dhabi, u kunt vertrouwen op onze persoonlijke service en expertise.

Het Race Experience Prijzenpakket hebben wij zo samengesteld dat u tijdens uw F1-bezoek goed voorbereid bent. Wanneer u bijvoorbeeld onze vijfdaagse vliegreis naar de Grand Prix van Oostenrijk boekt, wordt u op de dag van de race wakker in een goed beoordeeld 4-sterren hotel. U begint de dag met een heerlijk ontbijtbuffet en geniet van een warme croissant, een zacht gekookt eitje en een verse jus. Het wordt vandaag een lange dag op het circuit, dus u vult uw Red Bull Racing thermofles met een lekkere bak koffie.

Op slechts een kleine 10 minuten van het hotel is een supermarkt gelegen dus u besluit voor dat de bus vertrekt nog even een lekkere snack te halen voor op het circuit. Het regent in Graz, maar dat vindt u niet erg, een natte baan zorgt voor meer spektakel en door de vroegboekkorting heeft u mooie overdekte plaatsen kunnen boeken. U klapt uw Red Bull Racing Paraplu uit en haalt nog even een pretzel in de supermarkt.

Nadat u gebruik heeft gemaakt van de door Race Experience gefaciliteerde transfer, haalt u uw Red Bull Racing Cap uit uw Red Bull Racing Backpack, het zonnetje is inmiddels gaan schijnen en niks staat een spectaculaire race in de weg. U geniet een dag lang van het spektakel op de baan en ziet Max samen met Lewis vechten om de overwinning. Rond de klok van 5 zwaait u met uw Max Verstappen Vlag terwijl het Wilhelmus klinkt door de Oostenrijkse Alpen.  Uw reis nog niet voorbij, maar u kijkt stiekem al uit naar uw volgende F1-bezoek met Race Experience!

Inhoud Race Experience prijzenpakket:

 • Red Bull Racing Orange Cap;
 • Red Bull Racing Backpack;
 • Red Bull Racing Thermofles;
 • Red Bull Racing Paraplu;
 • Max Verstappen Vlag;
 • Race Experience Pennen;
 • Race Experience Powerbank;
 • Race Experience Kofferlabel (o.b.v. aantal reizigers);
 • Race Experience Lanyard , Tickethouder  en oordopjes (o.b.v. aantal reizigers).

 

XXL pakket: Gebruik uw Voucher

Helaas hebben veel reizen in 2020 geen doorgang kunnen vinden door toedoen van het Coronavirus. Race Experience is erg blij dat het al haar klanten schadeloos heeft kunnen stellen door het kosteloos omboeken van de reis of door het uitschrijven van een Coronavoucher. Beschikt u over een voucher en zet u uw voucher in voor de aanschaf van een nieuwe pakketreis tijdens deze actieperiode? Dan maakt u naast het reguliere prijzenpakket ook kans op het exclusieve XXL prijzenpakket. Het XXL prijzenpakket bestaat uit het standaard prijzenpakket plus twee extra Red Bull Racing items.

Race Experience Winactie

Inhoud Race Experience XXL prijzenpakket:

 • Red Bull Racing Orange Cap;
 • Red Bull Racing Backpack;
 • Red Bull Racing Thermofles;
 • Red Bull Racing Paraplu;
 • Max Verstappen Vlag;
 • Red Bull Racing Sleutelhanger;
 • Red Bull Racing Beanie;
 • Race Experience Pennen;
 • Race Experience Powerbank;
 • Race Experience Kofferlabel (o.b.v. aantal reizigers);
 • Race Experience Lanyard, Tickethouder en oordopjes (o.b.v. aantal reizigers).

Voorwaarden Race Experience Winactie:

 1. Wanneer u een bestelling plaatst tijdens de actieperiode maakt u automatisch kans op een van de twee Race Experience prijzenpakketten;
 2. Meedoen met deze actie kan alleen tijdens de actieperiode (10 t/m 30 december 2020);
 3. Heeft u al een bestelling geplaatst voor het seizoen 2021? Dan doet u automatisch mee met de winactie;
 4. Race Experience zal middels een loting de winnaar bekend maken;
 5. Over de uitslag van deze Race Experience Winactie en de toekenning van prijzen kan niet worden gecorrespondeerd;
 6. De prijzen zijn persoonsgebonden en staan op naam van de winnaar;
 7. Race Experience neemt contact op met de winnaar via de bij ons bekende contactgegevens;
 8. De prijzen zijn niet overdraagbaar, inwisselbaar voor geld of voor andere producten of diensten;
 9. Gebruikt u uw Race Experience tegoedbon/Coronavoucher? Dan maakt u ook kans op het XXL Pakket.

 

ANVR STO Calamiteitenfonds
© Copyright Race Experience 2023 Gebouwd door Saam' uit Groningen

Race Experience BV werkt direct met Lokale partners/promotors en is geautoriseerd wederverkoper voor event tickets. Daarom zijn we op geen elke manier verbonden met bedrijven die verbonden zijn aan de Formule 1. F1, FORMULA ONE, FORMULA 1, FIA FORMULA ONE WORLD CHAMPIONSHIP, GRAND PRIX en alle gerelateerde merken en/of trademarks van Formula One Licensing.